Followers

Tuesday, June 5, 2012

cleverbot vs sim simi di library USIM



assalamualaikum.



howdy darlings!  how's life? mine is totally !@#$%@#&... you know what i mean by that right? huh. what a life. pagi - pagi morning lagi encik posman dah datang kejut saya bangun. kacau betul. ya of course la beliau datang untuk anta surat, bukan semata - mata kejut aku. duh. kalau main bola, pengadil bagi kad kuning untuk amaran pertama, then, die bagi pulak kad merah supaya pemain dikeluarkan. situasi ni lebih kurang la dengan ape yang berlaku kepada kami.


dapat teka tak ape benda sebenarnye saya maksudkan? pasti tak kan?.. kitorang dapat surat cinta kaler MERAH pagi tadi. from TNB. tidak ku sangka ia benar - benar terjadi. dan dan je lepas encik posman start motor, tup! kipas mati.... Dem! what daa??! memang cepat betul TNB kawasan ni buat kerja. sangat berdedikasi. bil dah bayar kowt. cume lambat sikit je. =_='


so, saya dengan laju nye pergi mandi and siap - siap nak ke library. mane tak nye, kerja Research Method belum settle lagi, laptop pulak nak bukak mesti guna charger, umah panas, eNilai tak buat lagi. (dengar cite pulak ramai kene bar untuk subjek  Moot Court. hurmm.) so...library lah jawabnye. sesampainye kat library bukan terus study. haha lepak. sengal tak? amek kesempatan la dengan wifi usim ni. kalau kat umah lembab gila nak online.



and then layan cleverbot...................






tapi bosan. pastu sim simi pulak.................







agak kurang ajar jawapan yang saya dapat dari sim simi ni... kalau ku tau sape balas gini, akan ku jotos - jotos kepale beliau. haha. anda - anda penah main mende ni ke? saya baru je tau ade mende gini. haha. don't be like me ye kawan - kawan main benda ni time - time study week ni. memang nak cari nahas, dah la buang mase. haha. kat library pulak tu. 





okay cukup - cukup la main Aziey oii. 
kate aku kepada diri.
nak study pulak.
tata chow chin chow!



pi/es: moot court saye tak kene bar..yeay! alhamdulillah.





thank you for reading.

1 comment:

ieedaz @ mama_isha said...

singgah & follow...salam kenal yer :)