Followers

Saturday, March 19, 2011

march 17, kak long konvo

salaamun'alaik..
hye all, moshi moshi...

last Thursday, my kak long konvo. so, saye pon turut serta la memeriahkan acara. :) hari Rabu nye tu tunggu la mama & ayah datang nak bawak gi umah pak usu, sebab kak long ngan adik2 dah selamat sampai dah dari hari Isnin lagiii. nak jadi cerite, mule2 tu mama kate nak datang pagi. so, dah ready la dari kul 11 tu siap2, mekap2 sume ( act,saye tak pakai mekap ponn,cume eyeliner jer,wajib! ;P ). pastu tibe2 mama kate lambat pulak sebab ayah ade kerja. hurmmm busy nye ayah lately. okayy pastu after solat zuhur, ready lagi dengan beg2 sume dah siap bawak turun bawah. tyme tuh dah agak2 pukul 3 lebih la if i'm not mistaken... tunggu punye tunggu punye tunggu, sampai nantuk dibuatnye...huhu tapi tak pe.. tak kesah ponn... nak tau sebab ape? sebab tyme ni laaa nak camwhore ! haha hamek kau.
ni dier hasilnye..





ntah hape hape la kann. muke macam sengal je, tapi ade orang tuh kate nampak matured! ahakss... ^__^



nak tunjuk gambar kak long konvo tapi Mr.BraDer si photographer tuh tak upload2 ponn lagiii. pics dari camera kak long plak tak leh nak transfer masuk lappy.haihh  =.= 
tapi nih ade pics after konvo. tyme ni kitorang baru lepas dinner with my family, pak usu's family, and eBal & bRaDer.... sampai2 je umah, teruss webcam. haha tak bole bla betul. dengan muke penat masing2, tapi ni lah hasilnye....



** Congratulations Kak Long ! **
 

** btw, thanks to Mr.BraDer sebab kasi pinjam jap die punye DSLR.  :) dah la memang dah lame teringin nak amek gambar gune mende tuh. dapat la berangan jap. konon2 terror la tuh macam professional... cetttt podahh! hehe terperasan pulak. maaf ye ~
seriously, memang tingin =_='.... huhu nanti lah bile ade rezeki nanti InsyaAllah dapat je memiliki menda tuh kan kan kan :) 




okayy, i'd better stop here. nantuk dah.
gudnyte...chowchinchow!

2 comments:

Cikgu Wan said...

hehehehe bwu jumpe blog anda...=)...sorry lmbt upload pic ari 2...agak kesibukan sedikit...hehe

aziey nasrudin said...

its ok...no big deal :)