Followers

Thursday, June 23, 2011

dream high milky couple

assalamualaikum.


annyong haseyo !


ceh. korean mood plak tibe tibe. hehe. sebab nye saye baru habis tengok citer Dream High. yelah.. saye tau saye agak la ketinggalan beberape batu dari korang kan. actually, dah lame dah citer tu kuar kat KBS world. Tapi mane lah ade mase nak ngadap depan tv tengok citer korea kan. lagipun orang lain yang ade kat rumah ni mane nak layan citer yang sebegitu rupe. tv pun ade satu je. nak tak nak terpakse la mengalah kan. haihh. so, hari tu saye 'terbeli' la Dream High punye DVD. (pirate je....15kupang) almaklumlah, nak download tak de la reti mane even dah berape kali diajar oleh encik kesayangan tanpa rasa jemu. Maaf la awak. saye memang tak reti. hee. tapi, pirate2 pun not bad tau. gambaq dia clear gila habaq hang! subtitle pun okay. kalau di fikir balik, bagus jugak 'terbeli' DVD ni. yelah kan laptop dah full. kalau download sure la kuar red bar. bukan biru lagi dah. nak beli hard disk, belum mampu... so, kesimpulannye, berbaloi lah. :)

eh. maaf la termerapu plak...ni nak bagi tau pasal milky couple je sebenarnye ni. sebelum tu nak bagi intro sikit pasal citer ni.Dream High ni citer tentang 6 orang pelajar yang nak mencapai impian diorang untuk jadi penyayi profesional. 3 lelaki & 3 perempuan. ( jin gook/baek hi/sam dong/hye mi/jason/pil suk). and Milky Couple yang dimaksudkan adalah Jason & Pil Suk. even diorang bukan la watak yang utama dalam citer ni, tapi saye suke diorang. setiap kali start episod baru je, tak sabar nak tengok scene yang ade Jason dengan Pil Suk. memang cute cute funny la habaq hang. sebab diorang dah la kelakar pastu cute plak. here's some photos of the Milky Couple...enjoy !

Milky Couple in Dream High
- Jason & Pil Suk-













** aren't they cute? **
-hehe-



Dream High


from left, (characters' name)
* jin gook, jason, pil suk, hye mi, baek hi, sam dong *




okay, thank you for reading !


2 comments:

Amzar Syazani said...

wah .. comelnye muke artis2 korea nih .. Amzar x minat tpp suka tgok muka diorang ..

aziey nasrudin said...

comel kann...... kan saya dh kate :)