Followers

Wednesday, November 9, 2011

soal dan jawab

assalamualaikum.


howdy darlings. hari ni hari rabu. dan secara tradisinya, blogger - blogger akan post entry tentang 'wordless wednesday' . tak lah wajib pon. cume saye pun kadang - kadang buat entry tu. tapi hari ni, tak kot. blog dah lame tak berupdate. tadi ingat nak jawab segala soklan yang kene tag. sekali tiga orang tag saye. mak aih. jenuh laa den nak menjawabnye. dah jawab sikit tadi yang lysa tag, tapi tak siap lagi. ade lagi dua soklan tak berjawab. soklan tentang kenangan manis & kenangan pahit. 


saye, kalau orang tanye soklan gini, memang membisu seribu bahasa. haha. bukan ape, maybe sebab terlalu banyak kot kenangan selama 21 tahun saye hidup ni. manis  ade, pahit pon ade xyah cakap laa. haha. nana & wanie punye tag pun nanti saye jawab ye. jangan marah tau kalau lambat. (memang dah lambat sangat padahal) by the way, thanks lysa & nana & wanie sebab sudi tag ! luv yaaa.





** selamat hari raya aidiladha **





p/s: saye mmg kurang arif  sikit bab - bab soal jawab ni. tak tahu la kenape.






thank you for reading.

3 comments:

Not so Randy said...

since wordless, tak nak cakap sangat. So nak tnye ni lagu apa dekat blog ni? best!

lysa-chomel^^ said...

no worries dear, take you your time k:)

aziey nasrudin said...

randy : honey bee by zee avi
lysa : thanks :)